Ruimte voor Verbinding:

Een nieuwe Inspiratieplek voor De Kenniskompanie

Plaatsingsdatum: 24 april 2024

Binnen de negen WSD-gemeenten zijn lokale plannen ontwikkeld en uitgerold, die voortkomen uit het Koersdocument waarin de gemeenten en WSD hun gezamenlijke ambities hebben vastgelegd. Zowel de lokale plannen als De KennisKompanie zijn de aanjagers van een intensieve samenwerking.

Om deze samenwerking concreet vorm te geven, was er behoefte aan een inspirerende werk- en ontmoetingsplek binnen de vernieuwde thuisbasis van WSD in Boxtel. En die plek is er nu! Hier kunnen professionals werken, overleggen en creatieve sessies houden. Er is een comfortabele bank voor benen-op-tafel-sessies. De perfecte plek om ideeën uit te wisselen en creatieve gedachten te laten stromen. Ook zijn er tv-schermen, vergadertafels en een scala aan inspiratiematerialen, boeken en spellen.

Welkom
Deze inspiratieplek is dé ontmoetingsplaats voor alle professionals in het sociaal domein. Hier leggen ze verbinding en krijgen lokale plannen en ideeën volop de ruimte om tot bloei te komen. Dat klinkt toch heerlijk?! Voel je welkom op deze fijne ontmoetings- en werkplek! Voor meer informatie kun je mailen naar hallo@dekenniskompanie.nl.